Hírek

MOHOLY-NAGY 125

125 évvel ezelőtt, július 20-án született Moholy-Nagy László, a nagy szellemi és technikai újító, világhírű magyar művész. Az évforduló alkalmából rendhagyó audiovizuális kampányt készített a MOME, amelyet 2020. július 20-án mutattak be a hazai médiumok és a külképviseletek, így többek között a kampányhoz csatlakozó Kassai Főkonzulátus is.
Tovább

Semmelweis virtuális kiállítás

A Magyar Nemzeti Múzeum Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Adattár elkészítette a nagy magyar orvos életét bemutató virtuális kiállítást. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva érhetőek el.
Tovább

Kérdőíves felmérés a Konzuli Szolgálat honlapjával kapcsolatban

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a Konzuli Szolgálat honlapja ( https://konzuliszolgalat.kormany.hu ) a jövő év folyamán megújul. Az új weboldalunk kialakításához szeretnénk az Ön segítségét is kérni egy kérdőív kitöltésével, mert véleménye fontos számunkra. A kérdőív kitöltése anonim és önkéntes, személyes adatokat nem kezelünk a felmérés során.
Tovább

www.hungarianinsider.com

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét a Hungarian Insider nevű weboldalra, amelyen a KKM közreműködésével fejlesztett, angol nyelvű, külgazdasági fókuszú, folyamatosan frissülő információk találhatóak.
Tovább