Hírek

A Magyar Diplomáciai Akadémia felhívása

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Online Career Networking Event

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassuk a magyarországi karrier-lehetőségeket, és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek. A Fórum a résztvevők számára egy kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállító vállalatoktól gyakornoki-, vagy akár állásajánlatot kapjanak.
Tovább

NATO-csatlakozási évforduló

Magyarország huszonöt évvel ezelőtt, 1999. március 12-én vált az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) teljes jogú tagjává. Négy nappal később, 1999. március 16-án felvonták hazánk nemzeti lobogóját a NATO brüsszeli központjában. Magyarország azóta is a Szövetség aktív és elkötelezett tagja, és 31 szövetségesével együtt fáradozik a nemzetközi béke és biztonság szavatolása és erősítése érdekében.
Tovább

Első kiállítás a Főkonzulátus új épületében – a Gömöri Kézművesek Társulása alkotásai

A Gömöri Kézművesek Társulása alkotásait bemutató népművészeti kiállítás nyílt 2024. február 21-én a Főkonzulátus épületében.
Tovább